Uitgelichte Activiteiten

AragoX_Gold_High_Res

Lustrumcongres

Datum : 1 mei 2021 | Locatie : Waaier/thuis

In order to celebrate the 50th anniversary of S.V. Arago, the study association for Applied Physics at the University of Twente, a congress is organized around one central theme. The theme of the congress is ‘Accelerating to the Future’. In one day you will be able to learn stuff about different topics in physics, listening to some interesting speakers. In line with the theme, we intend to present a clear overview of the technological evolution from the past to the present, but most importantly, the acceleration to the future. The congress will take place on the campus of the University of Twente in Enschede, the Netherlands.

AragoX_Gold_High_Res

Alumnidag

Datum : 10 juli 2021 | Locatie : n.n.b.

De Alumnidag is een dag waarop TN-alumni worden uitgenodigd voor een leuke en gezellige dag op de Universiteit Twente. Op deze dag gaat u weer een aantal jaar terug in de tijd, naar uw studententijd. Het precieze programma is nog niet bekend, maar er zal in ieder geval een middagactiviteit zijn met de gelegenheid zijn om bij te praten met andere alumni. Tot slot zal er worden afgesloten in onze borrelruimte, de TAP.

 

Alle activiteiten

AragoX_Gold_High_Res

Lustrum Openingsfeest

Datum : 22 april 2021 | Locatie : n.n.b.

Op 22 april openen we de lustrumvieringen met een groot feest!

Velen zitten natuurlijk al vijf jaar lang te wachten om de befaamde lustrumbierestafette titel in de wacht te slepen. Op deze avond zal er dan ook een heus bierestafette toernooi plaatsvinden!

AragoX_Gold_High_Res

AK Escape Room

Datum : 6 mei 2021 | Locatie : Aragokamer

Iedereen is wel eens in de Aragokamer geweest om speculaas Torondo te strepen of om te ontspannen tussen het studeren door. Maar heb je ooit beter gekeken naar welke geheimen deze ruimte allemaal verborgen houdt? De AK zal eenmalig worden omgebouwd tot een heuse escape room! Je kunt je met je team een moment van de dag inschrijven om te proberen alle geheimen te ontrafelen.

AragoX_Gold_High_Res

Karten op de campus

Datum : 15 mei 2021 | Locatie : Achterhorst

Meer informatie volgt!

AragoX_Gold_High_Res

Moorddiner

Datum : 26 mei 2021 | Locatie : n.n.b.

Meer informatie volgt!

AragoX_Gold_High_Res

Na-intro activiteit

Datum : 29 mei 2021 | Locatie : n.n.b.

Meer informatie volgt!

Lustrumgala 2015

Lustrumgala

Datum : 3 juni 2022 | Locatie : Kasteel de Berckt

Bij een goed lustrum hoort uiteraard ook een lustrumgala! Dit is net als een normaal gala, maar dan net even een stukje grootser, spectaculairder en gaver. Het gala zal nog even op zich laten wachten, maar dan kun je je extra veel op verheugen. Zoek alvast je mooiste jurk of kostuum uit en ga opzoek naar een leuke date, want dit zal een avond worden om nooit meer te vergeten!

 

AragoX_Gold_High_Res

Lustrumweekend

Datum : n.n.b. | Locatie : geheim

De 50e verjaardag van de vereniging is natuurlijk niet niets, en om dit extra goed te vieren willen we iets speciaals neerzetten. We zullen dit jaar een heuse Arago lustrumreis organiseren! Met een selecte groep aragonauten zullen we afreizen naar een tot nu toe nog geheime plek om daar ontzetten veel lol te gaan hebben. We kunnen op dit moment nog niet veel over deze reis verklappen, behalve dat het heel tof gaat worden!

AragoX_Gold_High_Res

Levend bordspeld

Datum : n.n.b. | Locatie : n.n.b.

Meer informatie volgt!