Alumnidag

Op deze pagina vind u meer informatie over de Alumnidag is een dag waarop TN-alumni worden uitgenodigd voor een leuke en gezellige dag op de Universiteit Twente. Op deze dag gaat u weer een aantal jaar terug in de tijd, naar uw studententijd. Het precieze programma is nog niet bekend, maar er zal in ieder geval een middagactiviteit zijn met de gelegenheid zijn om bij te praten met andere alumni. Tot slot zal er worden afgesloten in onze borrelruimte, de TAP.

De alumnidag in tijden van Corona

Normaal gesproken vindt de alumnidag tijdens een lustrum in de maand november plaats. Dit omdat ook de dies van Arago in november is. Helaas hebben wij als gevolg van het coronavirus het besluit moeten nemen om alle activiteiten naar het voorjaar van 2021 te verplaatsen, dus ook de alumnidag. 

De alumnidag zal plaatsvinden op zaterdag 10 juli.

Planning

De precieze planning is nog niet bekend. De ontvangst is in ieder geval van 11.00 uur tot 11.30. De dag eindigt om 16.00 uur, met aansluitend de borrel en de mogelijkheid tot avondeten. Wij zijn op het moment druk bezig met het middagprogramma. Heeft u zelf voorkeur voor een bepaalde activiteit of wilt u iets van vroeger weer bezichtigen, laat het ons even weten, dan kunnen wij daar rekening mee houden!

Inschrijvingen

De inschrijvingen zijn geopend! U kunt zich inschrijven via deze link!

Benieuwd wie uit uw studententijd er nog meer komen? Hieronder komt binnenkort per cohort een lijst met deelnemers, mits daar toestemming voor is gegeven!