Commissie

Het tiende lustrum der S.V. Arago wordt georganiseerd door tien enthousiaste TN-studenten! Contact met de commissie kan opgenomen worden via de contactpagina of door te mailen naar lustrum@arago.utwente.nl.

Laurens van Wijngaarden

Voorzitter

Hallo allemaal, ik ben Laurens en ik ben de voorzitter van de 10e lustrumcommissie van S.V. Arago! Ik heb binnen Arago al met verschillende commissies activiteiten mogen organiseren, waarnaast ik ook nog probeer wat studievoortgang te boeken.

Als voorzitter is het mijn taak om de vergaderingen te leiden en overzicht van de bezigheden te houden. Samen met mijn commissiegenoten hoop ik er een geweldig lustrum van te maken want dat is onze mooie vereniging meer dan waard!

Imke Nijenbanning

Secretaris

Hoi, ik ben Imke. Ik zit nu in het laatste jaar van mijn bachelor TN. Naast studeren ga ik graag naar Aragoactiviteiten, maar ik vind het ook heel leuk om hier zelf aan mee te werken. Daarom ben ik binnen Arago actief in meerdere commissies, en ben ik in het collegejaar 2019-2020 voorzitter geweest van deze mooie vereniging.

Binnen de lustrumcommissie ben ik de secretaris. Dit betekent dat ik probeer om van al onze vergaderingen het nuttige op papier probeer te zetten. Daarnaast ben ik, net als iedereen, ook verantwoordelijk voor verschillende activiteiten en hoop ik samen met de commissie voor jullie een fantastisch lustrum neer te kunnen zetten!

Jantinus Wisman

Penningmeester

Heyhallo, ik ben Jantinus en als zesdejaars loop ik inmiddels al een tijdje rond bij Arago. In de afgelopen jaren ben ik bij verschillende commissies binnen de vereniging actief geweest, omdat ik het fantastisch vind als anderen genieten van iets waar ik mijn best voor gedaan heb. Zo heb ik de introductieperiode voor nieuwe TN studenten georganiseerd als KITN, ben ik tapper en BHVer in onze prachtige borrelruimte de TAP, help ik mee bij het verzorgen van, maar niet gelimiteerd tot, whiskyproeverijen namens de Elitaire Studenten Commissie, draag ik mijn steentje bij in de Lustrumcommissie en heb ik een jaar in het bestuur der S.V. Arago gezeten als Commissaris Interne Betrekkingen.

Binnen de Lustrumcommissie houd ik mij voornamelijk bezig met de financiën en de activiteitenplanning. Daarnaast help ik mee aan de organisatie van enkele activiteiten, om zo, samen met de rest van de commissie, een fantastische lustrumviering neer te zetten.

Evert Jan Bomhof

Commissaris Externe Betrekkingen

Hallo, ik ben Evert Jan. Ik zit momenteel aan het eind van mijn vierde jaar van mijn studie. Na twee jaar studie en een jaar bestuur van Arago ben ik nu bezig met het laatste jaar van mijn Bachelor en hoop ik deze binnenkort af te ronden. Ik heb de afgelopen vier jaar erg genoten van alles wat Arago met zich mee brengt en hoop dat we ook enorm van het lustrum kunnen gaan genieten.

Daarnaast ben ik momenteel Commissaris Externe Betrekkingen van de Lustrumcommissie. Dit houdt in dat ik het contact met externe partijen onderhoudt in de hoop genoeg financiering voor een prachtig lustrum binnen te halen.

Kayleigh Start

Commissaris Activiteiten

Hallo, ik ben Kayleigh, masterstudente technische natuurkunde. Binnen S.V. Arago heb ik al veel aan activisme gedaan, waaronder tapper bij de BACO, mede-organiseren van de Europareis en een bestuursjaar als commissaris interne betrekkingen. Ik heb het altijd erg leuk gevonden om activiteiten te organiseren en het 10e lustrum van de vereniging is voor mij de kers op de slagroomtaart.

Naast de rest van de commissie te ondersteunen met algemene taken, houd ik mij voornamelijk bezig met het organiseren van de lustrumreis. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de activiteitenplanning, welke wij, in deze rare tijden, al een paar keer op de kop hebben moeten zetten.

Graag zie ik je terug op onze activiteiten om samen een biertje (of frisje) te drinken!

Jardi Timmerhuis

Commissaris Alumni & Webmaster

Mijn naam is Jardi. Op het moment ben ik bezig met de master. Ik ben een aantal jaar geleden bestuur geweest van Arago en heb het gedurende mijn studie altijd erg naar mijn zin gehad bij Arago! Ik hoop dat we een mooi en onvergetelijk lustrum neer kunnen zetten!

Binnen de commissie neem ik de taak van commissaris Alumni op me. Kort gezegd houdt dat in dat ik contact houd met de alumni en verantwoordelijk ben voor de alumnidag.

Tevens ben ik de webmaster, wat betekent dat ik deze prachtige website onderhoud.

Noah van Dijk

Commissaris Gala

Hallo! Ik ben Noah en zit in het tweede jaar van mijn bachelor TN. Ik ben op dit moment actief in meerdere commissies binnen S.V. Arago, zoals de KITN en de BACOOok heb ik in mijn eerste jaar de ECO mogen vertegenwoordigen en heb ik me tijdens mijn eerste jaar bij de Lustrumcommissie aangesloten. Ik vind het erg leuk om commissiewerk te doen binnen Arago en het 10e Lustrum organiseren maakt me dan ook enorm enthousiast!

Binnen de commissie ben ik verantwoordelijk voor het Lustrumgala en het Lustrumweekend. Verder help ik bij de organisatie van de rest van de gave activiteiten die zullen komen. Hopelijk zie ik je op een van onze activiteiten en kunnen we een biertje (of frisje) drinken!

Ewout Zijlstra

Commissaris Logistiek

Welkom op dit stukje bijna onderaan de pagina. Mijn naam is Ewout en ik ben op moment van schrijven vijfdejaars student. Momenteel ben ik aan het begin van mijn master. Verleden jaren ben ik al actief geweest binnen deze mooie vereniging en ik hoop dat in de lustrumcommissie voort te kunnen zetten door het organiseren van het meest geweldige lustrum ooit!

Tijdens het lustrum heb ik de verantwoording over de logistieke aangelegenheden. Dit houdt in dat ik ervoor moet zorgen dat de gang van zaken rond de organisatie van activiteiten soepel verloopt. Althans, dat was dus de bedoeling. Door de crisis is alles nu een beetje platgelegd. Echter, daar laten wij ons niet door tegenhouden en dat maakt het alleen maar een mooie uitdaging. Vandaar dat ik er nog steeds van overtuigd ben dat dit een geweldig tiende lustrum zal worden en sowieso een lustrum om niet vergeten!

Aron van den Bogaard

Commissaris Promotie

Ik ben als eerstejaars begonnen als commissaris promotie bij de ECO. Diezelfde functie had ik bij de Europareis en na vele andere commissies gedaan te hebben, heeft dat me uiteindelijk gebracht bij het voorzitterschap van het 92e bestuur. Nu, na mijn bestuursjaar en inmiddels 5e jaars, ben ik weer beland bij die welbekende functie, ditmaal echter voor een veel groter en gaver publiek!

Ik houd me bezig met alle grafische plaatjes, van logo’s naar stickers tot posters. Het doel is daarmee natuurlijk om zoveel mogelijk mensen bij het gigantische lustrum te betrekken zodat niemand iets mist.

Hopelijk tot bij de activiteiten!

Job Noordkamp

Algemeen Lid

Hallo, Ik ben Job. Ik zit in het derde jaar van mijn bachelor. In mijn tweede jaar ben ik actief geworden bij Arago door onderdeel te worden van de Europareis-commissie. Dit beviel mij zo goed dat ik aan het begin van mijn derde jaar secretaris ben geworden van Arago. Hiermee hoop ik mijn deel bij te dragen aan deze mooie vereniging. En daar hoort het doen van commissies natuurlijk ook bij. Dus heb ik besloten me aan te sluiten bij de Lustrumcommissie.

Voormalige Commissieleden

Florian Westerhof

Commissaris Activiteiten

Hallo! Ik ben Florian Westerhof. Ook al studeer ik sinds de tweede helft van mijn eerste jaar TN bij Saxion, heb ik al die tijd mogen genieten van de activiteiten georganiseerd door Arago. Ook heb ik mogen meehelpen bij een aantal commissies, zoals de NAVY-intro, BACO en Objectief.

Als commissaris activiteiten ga ik tijdens dit lustrum behoud ik het overzicht van alle lustrumactiviteiten en onderhoud ik het contact met commissies die samen met de lustrumcommissie activiteiten organiseren. Ik hoop dat we er een legendarisch lustrum van kunnen maken.

Tot bij de activiteiten. Groetjes!